Koronavirusepidemian vaikutukset Adnerin palveluihin

Olemme tehneet päivittyneiden viranomaisohjeiden mukaisesti toimenpiteitä ja antaneet henkilöstöllemme ohjeistusta, joilla pyrimme vähentämään koronavirusepidemian riskiä henkilöstömme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyteen ja hidastamaan epidemian leviämistä toimintaympäristössämme. Pyrimme toimenpiteillämme myös turvaamaan toimintakykymme ja palveluiden jatkuvuuden.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme siirtymään mahdollisimman paljon etätyön tekemiseen ja pitämään toistaiseksi kaikki asiakastapaamiset ja sisäiset palaverit sähköisten kanavien kautta. Myös matkustamista ja liikkumista toimipisteidemme välillä on rajoitettu. Kaikki ulkomailla lomailleet työntekijämme joutuvat 14 vuorokauden ajan pakolliseen etätyöhön.

Seuraamme tarkoin viranomaisten ohjeistusta ja teemme tarpeen mukaan lisää toimenpiteitä, joilla viruksen leviämistä pyritään hidastamaan ja epidemian vaikutuksia lieventämään.

Toivomme, että epidemian vaikutukset jäävät mahdollisimman pieneksi – niin Adnerin palvelutuotantoon kuin koko yhteiskuntaamme. Tiedotamme teille viipymättä, mikäli tällä epidemialla on vaikutuksia toimintakykyymme.

Lisätietoja saat omalta yhteyshenkilöltäsi.