Monipuolisia tehtäviä ja esimiestyöhön totuttelua

Adnerin myyntireskontran tiiminvetäjä Nina Björklund nauttii työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kiireapulaisesta tiiminvetäjäksi

”Olen tehnyt Adnerilla lähes kaikkea, mitä voi kuvitella tekevänsä”, Nina naurahtaa. Adner-uransa alussa Nina oli reskontran määräaikaisena kiireapulaisena. Sittemmin Nina on toiminut maksuliikenteen hoitajana, myynti- ja ostoreskontratiimissä ja vielä vuoden verran kirjanpitäjänä. Tällä hetkellä kuusi vuotta talossa työskennellyt Nina toimii myyntireskontran tiiminvetäjänä Helsingissä.

Ninan mukaan parasta hänen työssään on se, ettei tyypillistä päivää oikeastaan ole. Päivät kuluvat muun muassa tiimipalavereissa, kehitystyössä, automaation ja robotiikan projektien edistämisessä, rutiinitöissä ja yleisessä ongelmanratkaisussa.

Nina ei ole kansainvälisen liiketalouden opiskeluissaan erikoistunut taloushallintoon, mutta kirjanpitoon on tullut syvennettyä täyspäiväisen opiskelun jälkeenkin. Hän huomasi jo koulussa, että numerot kiinnostivat, mutta ei ehtinyt valmistua ennen kuin työelämä imaisi mukaansa. ”Opiskelen edelleen. Elämä on oppimista, eikä kukaan ole koskaan valmis”, Nina sanoo.

Vaihteleva työ ja yllättävät tilanteet motivoivat

Työn vaihtelevuus, hyvä ilmapiiri ja mukavat työtoverit ovat asioita, joita Nina arvostaa. ”Jotkut tykkäävät tasaisesta työstä, mutta itse pidän vaihtelevista päivistä. Meillä on myös hyvä ilmapiiri ja töissä on kiva olla”, Nina kertoo. Hänen mielestään on tärkeää, että jokainen saa olla sellainen kuin on. ”Jos joku haluaa vain tehdä rutiinityötä, niin sekin on täysin mahdollista. Minun kokemukseni mukaan kaikenlaiset tyypit ovat Adnerille tervetulleita”, Nina toteaa tyytyväisenä.

Vasta vähän aikaa tiiminvetäjänä työskennellyt Nina on pohtinut esimiestyöhön liittyviä teemoja paljon. ”Haluaisin olla reilu ja helposti lähestyttävä esimies. En ole vielä vuottakaan ollut esimiehenä, joten haen edelleen sitä omaa tyyliäni”, hän miettii.

Nina kertoo Adnerin organisaation olevan vapaa ja hierarkian tasainen. ”Jos hoitaa työnsä hyvin, niin työtä on mahdollista tehdä hyvinkin itsenäisesti”, Nina sanoo. Myös etenemis- ja kehittymismahdollisuudet ovat Ninan mielestä hyvät. Hän on itsekin päässyt kokeilemaan monenlaista ja näyttämään taitonsa.

Nina ei tee etätöitä usein, mutta käyttää mahdollisuutta tarvittaessa. Hyvät järjestelmät takaavat, että tuolloin etätyö sujuu. Myös joustavat työajat tuovat helpotusta arkeen.

Uudistuva yritys ei jumiudu

Ninan mielestä Adnerilla uudistuminen on jatkuva projekti. ”Me mietimme koko ajan, miten saisimme kaiken toimimaan vielä piirun verran paremmin ja onko meillä parhaat työkalut tämän työn tekemiseen”, Nina kertoo.

Kiinnostavina asioina Nina nostaa esiin automaation ja robotiikan kehittämisen. ”Järjestelmää automatisoidaan koko ajan enemmän. Se tulee vapauttamaan ihmisiltä aikaa muiden asioiden tekemiseen. Omalta uraltani ja kehitykseltäni odotan sitä, että pääsen kaikista näistä nyansseista perille, ja olen hyvä esimies”, hän summaa.

Jos monipuoliset työt, hyvä porukka ja moderni työympäristö kiinnostavat, täältä löydät koko Administer Groupin avoimet työpaikat. Ollaan yhteydessä!