Tekoäly ja automaatio – reskontran järjestelmäasiantuntijan parhaat apurit

Reskontran järjestelmäasiantuntija Ilari Ahlstedtia motivoivat mahtavat työkaverit, kehittymismahdollisuudet ja luottavainen johtamistapa.

Reskontrasta järjestelmän automatisointiin

Ilari Ahlstedt työskentelee reskontran järjestelmäasiantuntijana Adnerilla. Aluksi vain reskontraa tehneen Ilarin työnkuva on muuttunut lyhyessä ajassa, ja nykyään hän viettää puolet työajastaan järjestelmien parissa. Ilari vastaa siitä, että reskontraohjelmisto toimii, uusien asiakkaiden ohjelmiston käyttöönotto sujuu hyvin ja että toimintaa kehitetään aktiivisesti.

Ilarilla on taloushallinnon tutkinto ja hän on työskennellyt pankki- ja taloushallintoalalla peräti 15-vuotiaasta lähtien. Adnerille Ilari päätyi yrityskaupan myötä vuoden 2017 loppupuolella. Adner on Ilarin mukaan moderni yritys, jossa automaatio ja digitaalisuus otetaan ennakkoluulottomasti haltuun järjestelmiä ja palveluita jatkuvasti kehittäen.

Tyytyväisyyden kaava: kehittyminen, ihmiset ja itsenäisyys

Kehittymismahdollisuudet ja vilpitön kannustus ovat Ilarin mukaan Administerilla viihtymisen peruspilareita. ”Talo on aina tarjonnut mahdollisuuksia kehittää itseäni. Olen päässyt vauhdilla mukaan uusiin projekteihin”, Ilari kertoo.

Ilarin mielestä on arvokasta saada tehdä töitä itsenäisesti, mutta samalla tietää, että taustalla on aina tiimin tuki. Mukavan tiimin lisäksi esimieheltä saatu tuki sekä joustava työ ovat pääsyitä Ilarin tyytyväisyyteen.  Työporukastaan Ilarilla on lyhyt ja ytimekäs näkemys: ”Työkaverini ovat parhaita. Yhteishenkemme on mahtava!”

Ilari on erityisen tyytyväinen siihen, että firman sisäisiin kehitysprojekteihin pääsee, kun vain ilmaisee motivaationsa. ”Pääsin nopeasti mukaan uusiin projekteihin ja kehittämään järjestelmän automaatiota. Se on työtä, joka kiinnostaa minua kovasti”, Ilari miettii.

Tulevaisuudessa siintää yhä intensiivisempi järjestelmän kehittämistyö

Tulevaisuudessa Ilari haluaa keskittyä järjestelmän kehittämiseen, automaatioon ja tekoälyyn entistä enemmän. ”Olemme edelläkävijöitä ja tartumme mahdollisuuksiin. Vaikka olen asiantuntija jo nyt, kehityn edelleen yrityksemme mukana”, Ilari pohtii.

Ilari suosittelee Adneria työpaikkana kaikille, joita kiinnostavat mahdollisuudet kehittyä, mukava tiimi, itsenäinen työ sekä haastavat tehtävät taloushallinnon alaa uudistavassa yrityksessä. ”Kuka ikinä oletkaan, tunnet varmasti olosi tervetulleeksi täällä”, Ilari sanoo.

Jos Ilarin tarina innosti sinua ja haluat hakea Adnerille, täältä löydät koko Administer Groupin avoimet työpaikat. Ollaan yhteydessä!