Mari_Hiltunen

Unelmien työ asiakkuuspäällikkönä löytyi sattuman kautta

Keväällä 2022 Adnerissa työnsä aloittanut asiakkuuspäällikkö Mari Hiltunen on vielä varsin tuore administerilainen. Hän on hyvin tyytyväinen tekemäänsä valintaan ja siihen, että pääsi loppujen lopuksi unelmiensa tehtävään. Tradenomin koulutuksen omaava Mari lähti edellisestä, vastaavasta tehtävästä nopeassa aikataulussa, ja uusi työ löytyikin yllättävän nopeasti, ja vieläpä hänelle räätälöitynä. 

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu omista asiakkaista huolehtiminen yhdessä tiimiläisten kanssa. Marilla on hoidettavanaan tiimiensä kanssa kaksi isoa, energia-alan asiakasta, ja hän kehuu tiimiläisten saumatonta yhteistyötä. Välimatkoista ja eri paikkakunnilla töitä tekevistä ihmisistä huolimatta yhteys on löytynyt nopeasti niin asiakkaiden kuin tiimiläisten kanssa.

  • Tärkeintä on pitää asiakas tyytyväisenä, Mari tiivistää oman työnsä tavoitteen.

Syntyjään savolainen ja edelleen Kuopiossa asuva Mari arvostaa työssään sitä, että vuorovaikutus esihenkilön kanssa sujuu mutkattomasti. Sillä on työssä viihtymisen kannalta hyvin tärkeä merkitys. Sillä hän ei sen sijaan näe väliä, ollaanko esihenkilön kanssa samalla paikkakunnalla. Hommat hoituvat työpisteen fyysisestä sijainnista huolimatta, joskin Mari arvostaa erityisesti kanssakäymistä kasvotusten ja esimerkiksi ennakkoon sovittuja toimistopäiviä, jolloin lounas- ja kahviseuraa on tarjolla.

  • Työssä tärkeintä on ihmiset, työkaverit ja hyvät tiimit. Minut on otettu todella lämpimästi vastaan, ja kärsivällisesti on neuvottu pienissä ja isoissa asioissa. Tässä talossa saa myös erinomaisesti apua yli organisaatiorajojen, esimerkiksi Sillan palkkaosaamista olemme tiimissä hyödyntäneet.

Mari kokee tärkeänä sen, että työssä on myös haasteita ja vaihtelua. Haasteiden kautta on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta, niinpä Mari innostuu myös ajoittaisista vaikeammista pulmista.

  • Ihminen oppii mitä tahansa, kun motivaatio on kohdillaan. Myös virheistä voi oppia eikä kukaan meistä ole täydellinen, Mari muistuttaa.

Mari kokee hyvänä Administer-konsernissa aloitetun arvokeskustelun, ja hän odottaa yhteisiltä arvoilta paljon koko konsernin työkulttuurin kehittämisessä.

Tarmokas Mari on ehtinyt työn ohella kasvattaa itselleen ison perheen, johon kuuluu omien lasten lisäksi tytärpuolia. Lastenlapsiakin on jo ehtinyt kertyä. Vapaa-ajalla hän tykkää laittaa puutarhaa ja liikkua luonnossa; sienestys ja kalastus ovat Marin sydäntä lähellä, samoin kuin perheen kanssa oleminen.