Adner mukana kehittämässä Netsuite-ekosysteemiä

Oracle NetSuite on yksi nopeimmin kasvavista ja eniten käytetyistä pilvipohjaisista toiminnanohjausjärjestelmistä, joka kasvaa ja kehityy jatkuvasti. Osaavien työntekijöiden saatavuudesta on pulaa ja uusia asiantuntijoita tarvitaankin tulevaisuudessa runsaasti.

Adner on mukana luomassa Neitsuite-ekosysteemiä yhdessä Academic Workin kanssa. AW tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella NetSuite-alustan asiantuntijaksi ilman aiempaa IT-taustaa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä Adnerille konsultiksi mielenkiintoisten tehtävien pariin.

”Netsuite-asiantuntijan työ on vaihtelevaa ja monipuolista eikä kahta samanlaista päivää ole. On antoisaa päästä näkemään, miten järjestelmä rakentuu pala palalta tukemaan asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja”, toteaa Adnerin sovelluskonsultti Aija Turunen.

Adner Oy on ensimmäisenä yhtiönä Suomessa solminut NetSuite Business Process Outsourcing (BPO) -kumppanuuden Oraclen kanssa.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Netsuite-asiantuntijana? Lue alta lisää kuinka pääset hakeutumaan Academic Workin koulutusohjelmaan.

https://awacademy.fi/stories-insights/alanvaihto/alanvaihto-it-alalle-netsuite-jarjestelma